fbpx

Térségi feladatellátás

A Vértes Agorája egyik kiemelt feladata, hogy térségi szakmai tanácsadói és szolgáltatási funkciót töltsön be. A Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás tagjaival (Gyermely, Héreg, Környe, Szárliget, Szomor, Tarján, Várgesztes, Vértessomló, Vértesszőlős) való együttműködés célja, hogy mérsékelje az infrastrukturális fejlettségbeli különbségeket és biztosítsa a települések közművelődési és kulturális célú együttműködését. Ehhez A Vértes Agorája nyújt kulturális célú szakmai, módszertani, menedzsment szolgáltatásokat.

Programszervezői megbízások az üzleti szektor szervezeteitől

Az Agora nyitása óta nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a Tatabányán tevékenykedő cégek és intézmények igénybe vegyék szervezői munkánkat, és az Agora Nonprofit Kft. komplexitására építve, új típusú megbízásokat nyerjünk el. Ennek keretében családi napok, konferenciák, átadó ünnepségek és bármilyen komplex feladatot igénylő rendezvény megszervezését és lebonyolítását vállaljuk és végezzük az Agora minőségbiztosítási rendszerének megfelelően.


Seffer Edina

Seffer Edina

Rendezvényszervező és térségi csoportvezető- A Vértes Agorája

“A mosolygó szempárok a színpad előtt. A nem múló taps egy jó előadás után. A köszönömök, amiket a hazafelé induló látogatóktól kapunk. Az elhivatott kollégák, akikkel a rendezvények végén csak összenézünk és konstatáljuk/tudjuk, hogy ismét sikerült valamit adnunk. A hónapokon át tartó kreatív ötletelések, előkészítések, szervezések, amelyeket olyan programot követnek, ahonnan a közönség pozitív élményekkel tér haza. A csapat!”

Igénylés