fbpx
Elindultunk az online térben !

Elindultunk az online térben !

Weboldal, Facebook, LinkedIn

Az Agora Sport és Szabadidő Közhasznú Nonprofit Kft. -röviden Agora Nonprofit Kft.- 2012. május 23-án került bejegyzésre. A társaság célja a kezdetektől fogva: szervezés és üzemeltetés, amely a város és a térség lakóinak, gazdasági társaságainak igényeit hivatott kiszolgálni. Magas minőségű és szakmai tudást igénylő kultúra-, szabadidő-, és közösségszervező tevékenység mellett, üzemeltetési tevékenységünk kiterjed több mint 21 telephelyre, amelyek között sport,- szabadidős és kulturális intézmények színes sora található. A Vértes Agorája, a településrészi művelődési házak, a Tulipános ház, a Gerecse Kapuja és a Sportlétesítmények mind az Agora Nonprofit Kft. önállóan funkcionáló egységei.

Szervezetünk kettős természetű: az egység és az önállóság párhuzamosan jelen van egymás mellett, amit új logónk is hűen reprezentál. Az Agora Nonprofit Kft. egy egységben integrálja a különböző funkcionalitású intézményeket és szakmai csoportokat. Célunk, hogy a Tatabányán és a kistérségben élő lakosok és cégek egy nagy és sokrétű, minden igényt kiszolgáló szervezetként tekintsenek ránk.

Weboldalunk felsorakoztatja az összes hozzánk tartozó intézményt és szolgáltatást, amely magánszemélyek és cégek számára is elérhető. Szolgáltatásaink között a rendezvényszervezés, a terembérlés és a sport az informatív jellegük mellett, lehetőséget kínálnak a közvetlen ajánlatkérésre is. A "Tatabánya Kártya" menüpont alatt a tájékozódás mellett a kártya online igénylésére is lehetőség van. A "Híreink" között nem csak az egyes szakmai csoportok által megvalósított programokról és rendezvényekről olvashatnak, hanem kollégáink szakmai tevékenységéről és közérdekű közleményekről is.

Az Agora Nonprofit Kft. a közösségi oldalak közül megtalálható Facebookon és LinkedIn-en. Érdemes mindkét közösségi oldalunkat követni és figyelni, hiszen itt a legkönnyebb a híreinkről, újdonságainkról és közérdekű közleményeinkről tudomást szerezni.

Bízunk abban, hogy az új arculat és az új kommunikációs csatornák elnyerik mindenkinek a tetszését és felhasználóbarát rendszerként lesz a mindennapok kedvelt információs pontja, hiszen a minőségi idő velünk kezdődik!