fbpx
Könnyű neked…

Könnyű neked…

A tavaly debütált mezítlábas, fűben ülős, fiatalos nyári szórakoztató zenei sorozat, a Könnyű neked… idén is része lesz a tatabányai nyárnak. Júniusban, júliusban és augusztusban is megvalósul egy-egy koncert a város oázisában, a Csónakázó-tónál. A koncertek mindegyike most is üde, fiatalos és szerethető kikapcsolódásnak ígérkezik. A fiatal definíciója: az idős vagy fiatal jelzőt semmiképpen nem […]

A tavaly debütált mezítlábas, fűben ülős, fiatalos nyári szórakoztató zenei sorozat, a Könnyű neked... idén is része lesz a tatabányai nyárnak. Júniusban, júliusban és augusztusban is megvalósul egy-egy koncert a város oázisában, a Csónakázó-tónál.

A koncertek mindegyike most is üde, fiatalos és szerethető kikapcsolódásnak ígérkezik.

A fiatal definíciója: az idős vagy fiatal jelzőt semmiképpen nem aggathatjuk rá senkire az életkora alapján, annak csak a meszes csigolyákhoz vagy a hamvas bőrhöz van köze. Ami a fiatalt jellemzi: nyitottság az újdonságokra, természetes derű, rugalmasság, hajlandóság a megújulásra, s nem utolsó sorban az önfeledt szórakozás képessége. Tehát, amikor azt mondjuk, ez egy fiatalos program, akkor erre gondolunk.

 

Június 24. (péntek), 18:00 h
VALAMI SWING

Július 30. (szombat), 18:00 h
WAMPIRE BEATBOX

Augusztus 26. (péntek), 18:00 h
MAGIDOM ZENEKAR